Гарнитури

150 гр.-2.60лв. Пържени картофи
150 гр.-2.60лв. Задушени картофи
100 гр.-2.20лв. Лютеница
1бр.-0.25лв. Хляб
1бр.-0.30лв. Препечен хляб
1бр.-0.40лв. Люти чушки
150 гр.-2.60лв. Пресни зеленчуци

 

250гр.-3.90лв.

 

Содено хлебче

 

 

Facebook Image