Скара

100 гр. Кебапче
100 гр. Кюфте
100 гр. Нервозно кюфте
100гр. Телешко кюфте
250 гр. Свински дроб на скара
120 гр. Свинско шишче
300 гр. Свински шашлик
200 гр. Свинска вратна пържола / без кост
200 гр. Свинска вратна пържола на тиган / без кост
500 гр. Свински ребра на скара
120 гр. Пилешко шишче
300 гр. Пилешки шашлик
200 гр. Пилешка пържола от бут
200 гр. Пилешка пържола филе
300 гр. Бекон на скара
800 гр. Мешана скара
(свинска пържола,св.шишче,кюфте,кебапче,бекон,пържени картофи)
Facebook Image