Предястия

2 бр. Чушки бюрек
250 гр. Сирене по шопски
150 гр. Кашкавал на плоча
300 гр. Задушени зеленчуци
300 гр. Картофи соте с копър и чесън
300 гр. Задушени картофи със сирене и кашкавал
300 гр. Задушени картофи с бекон и кашкавал
200 гр. Гъби в масло
200 гр. Царевица в масло с копър и чесън
250 гр. Пържени картофи
300 гр. Пържени картофи със сирене
250 гр. Пържени картофи по селски
300 гр. Пържени картофи по селски със сирене
350 гр. Домашни пържени картофи
150 гр. Телешки език в масло
250 гр. Телешки език с гъби и кашкавал
350 гр. Телешка мозайка
250гр.  Свински дроб на скара 
200 гр. Пилешки сърца в масло
300 гр. Пилешки сърца с гъби и кашкавал
250 гр. Пилешки дробчета в масло
350 гр. Пилешки дробчета по селски
300 гр. Пилешки дробчета с гъби и кашкавал
250 гр. Пилешки крилца - пържени
300 гр. Бекон с лук на тиган
300 гр. Бекон с гъби и кашкавал
350 гр. Свински дроб с лук на тиган
Facebook Image