Гарнитури

150 гр. Пържени картофи
150 гр. Задушени картофи
100 гр. Лютеница
100 гр. Картофено пюре
1бр. Хляб
1бр. Препечен хляб
1бр. Люти чушки
150 гр. Пресни зеленчуци
350 гр. Бабино хлебче
Facebook Image