Риба

300 гр. Бяла риба пане
220 гр. Сьомга филе на плоча със свежа салата
400 гр. Пъстърва на скара
400 гр. Лаврак на скара
400 гр. Ципура на скара
200 гр. Скариди на шишчета
250 гр. Сьомга котлет на плоча със сотирани картофи
200 гр. Ролца от раци пане
200гр. Калмари пане
200гр. Калмари в масло
300гр. Пържени котлети от сом
300гр. Пържен зарган
200гр. Октопод на плоча
200гр. Филе от риба"Тон" на плоча
250гр. Калкан котлет на скара
250гр. Калкан филе на плоча
Facebook Image