Гарнитури

150 гр.-2.00лв. Пържени картофи
150 гр.-2.20лв. Задушени картофи
100 гр.-1.50лв. Лютеница
1бр.-0.20лв. Хляб
1бр.-0.30лв. Препечен хляб
1бр.-0.30лв. Люти чушки
150 гр.-2.20лв. Пресни зеленчуци

450 гр.-3.90лв.

250гр.-2.90лв.

Бабино хлебче

Содено хлебче

 

 

Facebook Image